Gnistor från förbearbetning av matarskruv

Svetsning & sammanfogning

MekHub är långvarig leverantör av svetsade konstruktioner till kärnkraftsindustrin, marina miljöer och process- och lyfttekniksindustrin. Det är krävande miljöer med höga krav på materialkontroll, spårning och fullständig dokumentation av material och tillverkningsprocesser.

Vår svetsteknik innefattar MIG, MAG, TIG och MMA-svetsning enligt ISO 3834-2 och EN 1090-1. Kontroll och kvalitetssäkring av fogar och material görs med röntgen och ultraljud för att säkerställa att vi möter de höga säkerhets- och kvalitetskraven.

Industriell svetsning för världsledande tillverkare

Vi genomför semi-repetitiv industriell tillverkning för den tunga fordonssidan och arbetar systematiskt enligt PPAP och APQP. Vårt arbete är certifierat enligt ISO 9001 samt ISO 14 001 och vi levererar regelbundet till några av världens ledade tillverkare inom skogsbruks-, pappersbruks- och materialhanteringsbranschen.

Montering och installation av matarskruvar och transportband

Vid behov monterar och installerar vi också utrustning för hantering av bulkgods. Vanliga projekt är matarskruvar, transportband, kraftöverföring och styrning. Vi arbetar både på plats hos kund och i egna lokaler.

Kapacitet och maskinpark

I vår maskinpark för svetsning och sammanfogning ingår:

  • Ett flertal maskiner från Fronius© och Miller©

Offert inom 24 timmar

Kontakta oss för återkoppling och offert på svetsning och sammanfogning inom 24 timmar.

Robin Eriksson, Mekhub
Robin Eriksson Försäljning och affärsutveckling