Vändskär till bäddfräsar Droop and Rein

Tjänster

MekHub tillverkar, projekterar och installerar industriell utrustning för miljöer med höga krav på hållfasthet och dokumentation. Vi levererar regelbundet utrustning och produkter för hantering av bulkgods till process- och betongindustrin, energiproduktion, lyftteknik samt tung fordons- och lantbruksindustri.

Skärning & vattenskärning

Från vattenskärning och fina detaljer – till effektiv laser för snabb skärning av tunnplåt. Vi skär i stora dimensioner och i en mängd material, alltid med den metod som passar ditt uppdrag bäst.

Svetsning & sammanfogning

Vi utför kvalificerad svetsning som lever upp till de höga kraven i svensk kärnkraft och energiproduktion. Vår personal är IWS-utbildad och våra processer certifierade enligt EN1090-1 samt ISO 3834-2.

Svarvning, fräsning & kantpressning

Vi svarvar, fräser och kantpressar mindre serier med krav på hög kvalitet och tillverkar specialprojekt i stora dimensioner – med rör och axlar upp till 7 meter.

Ytbehandling

Ytbehandling

Ytbehandling är ett viktigt slutsteg i många av våra projekt. Vi pulver- och våtlackerar stora dimensioner i egna lokaler, vilket innebär kortare ledtider för dig som kund.

Skiftnyckel på handskar

Industriservice

Service för tillverknings- och processindustrin är en viktig del av vår verksamhet. Tack vare en hög kapacitet kan vi frigöra stora resurser vid akuta stopp eller driftstörningar.